Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Säsongspremiär för frukostforum

Vill du nätverka över branschgränserna med lokala företagare? Missa inte Frukostforum Mellerud!

Foretagsfrukost Mellerud

Vill du nätverka över branschgränserna med lokala företagare? Missa inte FRUKOSTFORUM MELLERUD!  Varmt välkommen den 23/2 (Wärdshuset på Dal), 5/4 (Wärdshuset på Dal) och 17/5 (Dalsland Center) kl. 08-09.30. Vi bjuder på frukost!

Anmäl dig till FRUKOSTFORUM MELLERUD här: https://forms.office.com/e/71hETRqV2d eller maila din anmälan till mig – näringslivsutvecklare linnea.lindstedt@mellerud.se – eller projektledare ulf.adolfson@mellerud.se senast 3 dagar före varje frukost. 

Arrangör: Tillväxtenheten, Melleruds kommun. 

FRUKOST #1: 23 FEBRUARI

TILLVÄXT OCH FÖRETAGSKLIMAT 

Tillväxtchef Viktor Weiberg och samhällsbyggnadschef Magnus Olsson berättar om kommunala initiativ för ökad tillväxt och ett starkare lokalt företagsklimat.

FRUKOST #2: 5 APRIL

CENTRUMUTVECKLING I FOKUS

Låt oss utveckla Melleruds centrum – tillsammans! Stadsarkitekt Daniel Nordholm och tillväxtchef Viktor Weiberg berättar om arbetet – och hur du som företagare kan vara en del av det.

FRUKOST #3: 17 MAJ

TURISM OCH BESÖKSNÄRING

Turistsäsongen närmar sig! Kom och träffa Lotta Edin Johansson, Visit Dalslands nya VD. Under våren samlar vi även besöksnäringen och utser en företrädare för dem i Mellerud som vi även presenterar denna dag. 

Är du en kandidat? Hör av dig till turismutvecklare eva.nilsson-olsson@mellerud.se för att vara med på en separat branschträff för besöksnäringen den 29/2 kl. 18 på Dalsland Center.

Hoppas vi ses!

Publicerad 2 februari 2024