Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Informationstjänst

Pga av att biblioteket är stängt har vi tillfälligt fått ändra vår utlåningsservice. I nuläget kan man hämta ut reserverade böcker vid entrén. Ha med dig ditt lånekort eller ID handling. Ring innan eller knacka så kommer bibliotekspersonalen att hjälpa dig. Du kan också ringa personalen och be de att plockar ihop dina önskade böcker. De lämnas då också vid entrén.

Nedanstående gäller för närvarande inte eftersom biblioteket är stängt.

Om du vill ha svar på dina frågor - använd dig av biblioteket. Med hjälp av vår bibliotekskatalog, uppslagsböcker och datorer får du få svar på dina frågor.

Här får du hjälp av vår personal att söka litteratur i vår katalog eller leta efter annan fakta. Du kan reservera böcker som är utlånade. 

Den litteratur som inte finns på biblioteket i Mellerud kan vi låna hem från andra bibliotek. Du kan beställa tidnings- och tidskriftsartiklar. Du kan be en bibliotekarie om hjälp!

Du kan söka i databaser på bibliotekets datorer. Till exempel Alex och NE online. 

På biblioteket finns tre datorer med Internetuppkoppling och ordbehandling. På favoriter finns en lista med bra nätadresser. Det underlättar ditt sökande efter information. Vi erbjuder också 6 läsplattor som kan användas på plats.

Databaser på Melleruds bibliotek

Alex - författarlexikon

NE- Nationalencyklopedin Online

Kontakt:

Du kan ringa till informationen
telefon 0530-182 00


Sidan uppdaterades 2 december 2020