Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Badplatser

I Melleruds kommun finns fyra kommunala badplatser: Vita Sannar, Näs Sannar, Strömmersvik och Sundserud. Kartan nedan visar var de ligger.  

Kommunen ansvarar för skötsel och underhåll av dessa badplatser. Dalslands miljö- och energiförbund tar dessutom varje sommar vattenprover på badvattenkvalitén. Mellan 1 maj och 30 september är det förbjudet för hundar att vistas på kommunens badplatser. 

Vid Vita Sannars och Näs Sannars fina sandstränder badar du i Vänern, en av Europas största sjöar.  I Strömmersvik, doppar du dig i den lilla fina Örsjön, som också erbjuder fiskemöjligheter. Tänk på att du måste ha fiskekort!  I Sundserud plaskar du runt i sjön Åklång, som är en del av Dalslands Kanal. Även här går det att fiska med fiskekort.

Om vädret lämpar sig bättre för inomhusbad finns Rådahallen som är ett modernt friskvårdscenter i centrala Mellerud. Här finns flera inomhusbassänger, vattenlek för barnen samt jacuzzi och bastu. I och intill centret finns även cafeteria, gym, tropiskt solrum, fysioterapeut med mera.


Större karta

  • Klicka på respektive markör för att se vilken badplats det är. Här kan du välja att få en vägbeskrivning och även se bilder från badplatsen.
  • För att zooma, använd knapparna plus och minus uppe i vänstra hörnet på kartan.
  • Panorera gör du genom att trycka ner vänster musknapp, hålla kvar och dra kartan åt något håll.

Sidan uppdaterades 10 mars 2017