Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

Kostenheten

Kostenheten har cirka 30 tillsvidareanställda plus vikarier. En del medarbetare har kombinationstjänster, både kost och lokalvård.


Lagar och bestämmelser styr vår verksamhet, bland annat livsmedelslagen. Vi utför dagliga egenkontroller inom våra produktions- och mottagningskök. Därför är fortbildning inom branschen nödvändig och sker kontinuerligt.


Kostenheten ingår i ett nätverk med Dalslandskommunerna samt Säffle kommun gällande bland annat livsmedelsinköp och gemensam matsedel.


Vi serverar årligen cirka 610 500 portioner frukost, lunch, mellanmål och kvällsmål. Det är viktigt med våra gästers synpunkter, därför finns ett flertal kost- och matråd. Vi har som mål att uppnå restaurangstandard i våra matsalar och är ständigt lyhörda för de förändringar som sker inom branschen.

Mat


Sidan uppdaterades 9 oktober 2013