Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuellt

Nyheter

Svenskt Näringsliv har presenterat enkätresultatet för Företagsklimat 2022. Melleruds kommuns sammanfattande betyg är 3,6 vilket gör att vi ligger i topp 4 i Fyrbodal.

Publicerad 1 juni 2022

Framtidsgeneratorn är samlingsnamnet Almis erbjudanden som har extra fokus på hållbar utveckling. Utgångspunkten är där du och ditt företag befinner er – oavsett om du har kommit långt i din resa eller om du står i början av den. Med Framtidsgeneratorn identifieras ditt nästa steg för att få in hållbarhet i din affärsverksamhet. Tjänsten är kostnadsfri under 2022.

Publicerad 20 maj 2022

Västra Götalandsregionen erbjuder nu finansiellt stöd till företag via hållbarhetschecken som kan användas för insatser som främjar och möjliggör företagens omställning.

Publicerad 25 mars 2022

Rysslands pågående invasion av Ukraina är en stor tragedi som inte bara orsakar stort mänskligt lidande för det ukrainska folket utan också får stora konsekvenser för säkerhetspolitiken, global ekonomi och företag med verksamhet i, och handel med, Ukraina och Ryssland.

Publicerad 15 mars 2022

Om du befinner dig inom Fyrbodal eller Skaraborg och leder eller arbetar i ett litet eller medelstort företag inom privat sektor, är du välkommen att delta i Fyrbodals kommunalförbunds kostnadsfria utbildningar.

Publicerad 11 februari 2022

För att hjälpa fastighetsägare att ta krafttag mot kriminaliteten och ta ansvar för och visa omtanke om de som bor, vistas och verkar i området presenterar Stiftelsen Tryggare Sverige idag en verktygslåda med konkreta brottsförebyggande- och trygghetsskapande åtgärder mot de vanligaste trygghetsproblemen.

Publicerad 11 februari 2022

Funderar du på att sälja företaget eller kanske gå i pension? Almi erbjuder ett ägarskiftesprogram under våren 2022 som riktar sig till er företagare som funderar på att inom 3-7 år genomgå ett ägarskifte. 

Publicerad 3 februari 2022

Anställ nyanlända, unga, långtidsarbetslösa eller personer med funktionsnedsättningar med stöd ifrån Arbetsförmedlingen. Du som arbetsgivare får hjälp med matchningen - och om det behövs också ekonomiskt stöd.

Publicerad 3 februari 2022
Kontakta oss

Jenni Hagman
Näringslivsutvecklare
E-post: jenni.hagman@mellerud.se
Telefon: 0530 - 181 08

Avfallshantering företag
Sidan uppdaterades 20 maj 2022