Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Att studera vid HERMODS

Elever som studerar vid HERMODS

Kommande kursstarter våren 2021:
12 april
10 maj
7 juni

OBS! Ansökningar/ändringar görs hos studie- och yrkesvägledaren, Vuxenutbildningen.

Hermods handledare Veronica Stenberg veronica.stenberg@hermods.se finns på Vuxenutbildningen Parkgatan 8 - på onsdagar 8:30-16:00. Veronica hjälper dig att hitta i Ditt studierum i Novo, Hermods lärplattform, och du får även stöd och hjälp i kursen.

Länk till Hermods´ litteraturlista finns på novo.hermods.se, under inloggningsrutorna. Där finns all litteratur i bokstavsordning efter nivå (grund eller gymnasium).

Hermods kurskatalog

Bokbeställningar kan göras via HERMODS som e - läromedel alt beställa via BOKUS eller ADLIBRIS

Utöver handledning från HERMODS har du även möjlighet att besöka Studiecenter vid Vuxenutbildningen, där du kan få pedagogisk handledning av en lärare. Öppettider finns under fliken till vänster. I studiecenter finns tillgång till dator på plats - kontakta fredrik.dahl@mellerud.se  

OBS! Distansstudier förutsätter att man har tillgång till dator med internetuppkoppling även utanför handledningstiden. Din kurs startar vid angivet kursstarts datum och du har möjlighet att få ett introduktionskursmöte vid behov.        

BETYGSBEGÄRAN:

När din kurs/kurser är klara och du önskar få ut betyg, fyll i en betygsbegäran. Den finns att hämta på vår hemsida eller att hämta på Vuxenutbildningen. Kom ihåg att uppge ditt namn och personnummer och de kurser du önskar få ut betyg på, så skickas betyget till Dig så snart rektor har skrivit under.

OBS! Betygen rapporteras INTE automatiskt in till högskolans antagningsenhet. Se postadress på: www.antagning.se


Sidan uppdaterades 9 mars 2021