Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gymnasiet

Gymnasieskolan i Melleruds kommun heter Dahlstiernska gymnasiet. Här finns elever och lärare som engagerar sig för att skapa en trygg och inspirerande miljö i trivsamma och moderna lokaler.

Distansundervisning förlängs till den 24 januari

Mot bakgrund av det rådande läget har folkhälsomyndigheten beslutat att förlänga rekommendation om distans- och fjärrundervisning för gymnasieskolan till och med den 24 januari 2021. Detta för att i kombination med övriga smittskyddsåtgärder bidra till minskad smittspridning av covid-19 i samhället.

Dahlstiernska fortsätter således distansundervisningen och vi startar den 11 januari igen. Läsning sker enligt schema och skolan/era mentorer kommer att ta kontakt med er dagarna innan starten. Ha närmare starten också uppsikt över din skolmail och även vår hemsida då mer utskick kan komma.

Som tidigare sagt ställer distansundervisningen höga krav på dig som elev. Det är inte förlängt lov från den 11 januari. Studierna fortsätter och du måste än en gång ta ett extra stort ansvar för dina egna studier så att du kan uppnå mål och godkända betyg. 

När det kommer igång hör du också av dig till lärare och mentor om något krånglar hemma kring upplägg och teknik. Tänk på att skapa bra rutiner runt dina studier hemma. Det fortsatt viktigt att inte missa lektioner och kunna ha koncentration på uppgifterna. Visa gärna dina föräldrar att distansundervisningen är förlängd i tid du har i dina kurser och upplägget. Om du skulle bli sjuk sker anmälan till om det på vanligt sätt.

Följ de viktiga smittskyddsåtgärderna:

Fortsätt ta ansvar och följ de viktiga smittskyddsåtgärderna att:

  • Hålla avstånd
  • Tvätta händerna                                                                                                                                                                           
  • Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom.
  • Undvik större sociala sammanhang
  • Undvik kollektivtrafik om det inte är ett måste

 

Länk till Dahlstiernska gymnasiets egen webbplats

Information om gymnasievalet


Sidan uppdaterades 23 december 2020