Ung i Mellerud

Graffiti

Nyheter

På Medpro Clinic i Åmål hittar du Ungas Psykiska Hälsa. Hit kan både barn (upp till 18 år) och vårdnadshavare vända sig. Här kan du få stöttning och verktyg till att hantera milda psykiska besvär som till exempel; 

  • Är mer ledsen än vanligt 
  • Har svårt att hantera stress, oro och ångest 
  • Tycker det är svårt att hantera ilska

För mer information och för bokning av tid, Medpro Clinic. 

Publicerad 17 maj 2022

Är du flykting och har arbetstillstånd kan du träffa arbetsgivare som söker personal inom hotell- och restaurang samt inom vård- och omsorg. Den 18 maj mellan kl. 13:30 – 15:30 finns arbetsgivare på plats vid SGN barn- och ungdomshuset på Restad Gård i Vänersborg. Ta med ditt CV och besök dem!
Mässan anordnas av Turistrådet Västsverige, Fyrbodal Kommunalförbund och ABBES market i Trollhättan. 
 

Publicerad 6 maj 2022

www.Jobted.se hittar du lediga jobb från alla karriärsajter i Sverige. Här kan du även se lönedata, trender och statistik för de populäraste jobben i Sverige.

Publicerad 22 april 2022

Körkortslån kan du söka för att kunna ta B-körkort och öka chanserna att få ett jobb. Lånet är till för dig som är arbetslös och uppfyller vissa villkor. Även du som är 19-20 år och har en gymnasieexamen kan söka lånet. Här hittar du mer information om belopp, villkor och hur du ansöker om lånet. 

Publicerad 31 mars 2022

I Rädda Barnens app Safe Place finns enkla övningar som kan hjälpa för att komma till ro och må bättre. I appen finns också kunskap om stress och svåra känslor. Safe Place är gratis, anonym och framtagen av Rädda Barnens psykologer. För att ladda ner appen, tryck här!

Publicerad 8 februari 2022

Instagram/Facebook

Instagram

Stinsen 
Ungdoms-mottagningen