Kultur- och fritidsnytt

Varannan vecka publicerar Melleruds kommun ett nyhetsbrev kring kultur och fritid. I nyhetsbrevet finns en evenemangsguide till det som händer i kommunen under den närmaste månaden.

Ansvarig för nyhetsbrevet är Lars Nilsson, kultur- och fritidsutvecklare. Föreningar och andra arrangörer kan lämna tips om kommande arrangemang för publicering i nyhetsbrevet på adress lars.nilsson@mellerud.se

Regionalt ljudmagasin med kulturnyheter

Ljudmagasinet är en oberoende taltidning som ges ut av Kultur i Väst, som är Västra Götalandsregionens kulturförvaltning. Vi riktar oss främst till dig som är synskadad, men även till dig som hellre lyssnar än läser. Ljudmagasinet är gratis och kommer ut en gång i månaden och innehåller kultur, aktualiteter, tävlingar, relationsexpert och reportage. Klicka här för att lyssna.

Utgivningsplan hösten 2017 acrobat (pdf)

Höstens Kultur- och fritidsnytt

17 augusti PDF-dokument (pdf)

31 augusti PDF-dokument (pdf)

14 september PDF-dokument (pdf)

28 september PDF-dokument (pdf)

Vill du ha kulturevenemang och kulturnyheter i din inkorg? Fyll i din fullständiga e-postadress här. Obs! Lämna inga andra meddelanden i rutan för då faller adressen bort!

Sidan uppdaterades 12 oktober 2017