Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till Tallåsens förskola

I natursköna Åsensbruk med behagligt gångavstånd till idrottsplats, ishockeyrink, elljusspår, badplats samt Akvedukten i Håverud ligger Tallåsens förskola.

Vår verksamhet finns i samma byggnad som skola och fritidshem och vi arbetar tillsammans för att få en röd tråd genom barnets utveckling från förskola till skola. Hos oss är barnen mellan 1-5 år.

På Tallåsens förskola arbetar vi för att skapa miljöer som ska stimulera till ett lustfyllt lärande. Vi arbetar Storyline-inspirerat och använder pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnets utveckling. En viktig del i vår verksamhet är att barnet får känna inflytande och ansvar över sin dag. Vår önskan är att både barn och pedagoger ska trivas och ha kul tillsammans.    

Vi har förmånen att vistas i fantastiska rum både utomhus och inomhus. Ute har vi en stor och inspirerande utemiljö vilket erbjuder en härlig utevistelse. Vår utegård inbjuder bland annat till att baka sandkakor, bygga kojor i skogen, köra cykelrace och gunga upp till månen. Inomhus har vi stora ytor och våra rum har olika innehåll. Innehållet styrs utifrån barnens intressen.

Förskolan samverkar med fritidshemmet vid öppningar och stängningar.
Vi har öppet dagligen kl. 6.30 - 17.45.

 

 

Kretshus


Sidan uppdaterades 16 mars 2020