Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distansundervisning införs för årskurs 5 och 6 på Nordalsskolan

2021-03-31: Elever i årskurs 5 och 6 kommer att ha distansundervisning måndagen den 12 april, vilket är måndagen efter påsklovet. Den 12 april kommer ett nytt beslut att tas utifrån rådande läge och information kommer att skickas ut till föräldrar och vårdnadshavare.

2021-03-30: Distansundervisning införs även för elever i årskurs 5 på Nordalsskolan den 31 mars -1 april. Ett nytt beslut kommer att tas efter påsklovet utifrån då rådande läge. Information har även gått ut direkt till föräldrar och vårdnadshavare. Om du som vårdnadshavare har frågor, hittar du kontaktuppgifter till Nordalsskolan här på vår hemsida.

2021-03-29: Som en försiktighetsåtgärd kommer alla elever i årskurs 6 på Nordalsskolan att ha distansundervisning från och med idag, måndag 29 mars. Beslutet är taget av rektor och förvaltningschef som en åtgärd att minska eventuell smittspridning på skolan. Ett nytt beslut kommer att tas efter påsklovet utifrån då rådande läge. Om du som vårdnadshavare har frågor, hittar du kontaktuppgifter till Nordalsskolan här på vår hemsida.

Publicerad: 31 mars 2021