Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Årets handledare i Fyrbodal

Från vänster på bild: Anette Karlsson, ordförande lokalt vård- och omsorgscollege, Fyrbodal Öst, Ann-Britt Forsman, undersköterska, Fagerlids särskilda boende. 

Ann-Britt Forsman, undersköterska på Fagerlids särskilda boende, har blivit nominerad till årets handledare i Fyrbodal. Ann-Britt är handledare för elever som går på Vård- och omsorgscollege och nu går hon vidare till en nationell uttagning. Motiveringen för nomineringen lydde:

”Ann-Britt har en professionell relation med sina elever, utgår ifrån var varje elev befinner sig, använder sig av den aktuella boendemiljön och de situationer som uppstår i det dagliga omvårdnadsarbetet som lärmiljö. Ann-Britt är också nyfiken på ny teknik och på att lära nytt. Ann-Britt är en sådan handledare som alla önskar de hade haft när de gjorde sin praktik”.

På arbetsplatser som är knutna till Vård- och omsorgscollege finns handledare som gör ett stort och viktigt jobb för kvalitén på arbetsplatserna och för elevernas utbildning. Handledarna är nyckelpersoner i lärandet på arbetsplatsen. Nomineringen sker i två steg – regionalt och nationellt. Regionalt college utser en kandidat och nominerar denne till den nationella utmärkelsen som delas ut vid rikskonferensen som hålls digitalt i slutet av året.

Vi vill gratulera Ann-Britt till nomineringen och håller nu tummarna inför den nationella uttagningen!

Publicerad: 10 september 2021