Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagarhjälpen Fyrbodal

Nu utökas rådgivningstiderna för Företagarhjälpen i Fyrbodal

Företagarhjälpen är en kostnadsfri rådgivningstjänst för dig som driver företag i Fyrbodalsregionen och som påverkas av Corona-pandemins konsekvenser. Situationen för många branscher är tuff och osäkerheten påtaglig. Det är därför vi kommuner i Fyrbodal via kommunalförbundet initierat Företagarhjälpen Fyrbodal. När du ringer telefonnummer 010-252 07 10 kommer du till en professionell företagsrådgivare som hjälper dig.

Det kan handla om allt från att ditt företag är i akut kris till hur olika stödåtgärder och nya restriktioner påverkar ekonomi, juridik och personal i just ditt företag. Eftersom olika myndigheter arbetar intensivt och det löpande kommer ny information kan det som företagare vara svårt att hålla sig uppdaterad.

"Är du orolig för ditt företag, vill du ha vägledning om hur du kan överbrygga pandemins effekter, har du frågor om stödåtgärder eller är ditt företag i akut kris? Företag som kontaktat Företagarhjälpen upplever att rådgivningen varit värdefull så tveka inte att ta kontakt, säger Mellerud kommuns näringslivsutvecklare Jenny Christensen"

Företagarhjälpen Fyrbodal drivs av Fyrbodals kommunalförbund tillsammans med Coompanion, Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Almi Väst, Support Group Network och IUC Väst. De är alla är proffs på att hjälpa små och medelstora företag.

Kontakta Företagarhjälpen Fyrbodal

Företagarhjälpen når du vardagar klockan 09:00 – 10:00 på telefon 010-252 07 10. Vid första kontakten beskriver du ditt behov och tillsammans med företagsrådgivaren tar ni tillsammans fram en plan för fortsättningen.
Läs mer om Företagarhjälpen Fyrbodal

Publicerad: 13 januari 2021