Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi behöver din hjälp

Melleruds kommun står som så många andra inför en stor och oviss utmaning att hantera situationen som uppstått i samband med coronavirussjukdomen covid-19. För att vi ska kunna klara av våra viktiga uppdrag ser vi att det finns ett behov av extrapersonal i våra verksamheter och då främst inom vård och omsorg.

Du anmäler ditt intresse genom att registrera dina kontaktuppgifter, svara på några enklare frågor om dig själv och ange vilka områden du är intresserad av att arbeta inom. Vi kommer att matcha dina önskemål mot verksamheternas behov så bra vi kan, men kommer framförallt utgå ifrån de behov som finns i våra verksamheter.

Genom att fylla i intresseanmälan nedan, samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer på mellerud.se/personuppgifter

Du behöver inte ha erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorgsarbete sen tidigare. Arbetet kommer framförallt att handla om att stötta och assistera ordinarie medarbetare.

Arbetsuppgifter som kan vara aktuella just nu är;
- Utkörning av mat till exempel till våra gruppboende och hemtjänst
- Städ
- Tvätt
- Disk
- Sophantering

Utdrag från belastningsregistret
För vissa tjänster hos oss kräver vi att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag från belastningsregistret här (länk till polisens webbplats)

Vid anställning erbjuds timlön i enlighet med kollektivavtal. Introduktion och handledning sker på arbetsplatsen och du kommer få nödvändiga utbildningar samt en intensivutbildning i arbetet med att förhindra smittspridning.

Välkommen med din anmälan redan idag, din insats är av stor betydelse!

Intresseanmälan

Intresseanmälan är nu stängd för att hinna gå igenom alla ansökningar som kommit in. Du som är intresserad av personnära vård- och omsorgsarbete är varmt välkommen att skicka in din ansökan till vår annons för sommar- och timvikarier. Detta gör du genom länken: Semestervikariat inom socialtjänsten i Melleruds kommun


Sidan uppdaterades 19 maj 2020