Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kartläggning

Hjälp oss få en samlad bild av hur Covid-19 påverkar dig som företagare i Melleruds kommun!

Coronaviruset och Covid-19 påverkar vårt lokala näringsliv och företagare vittnar redan om stora utmaningar. Melleruds kommuns näringslivsenhet arbetar nu med att kartlägga hur vårt näringsliv påverkas av den rådande situationen och behöver din hjälp att svara på några snabba frågor.

Covid-19 påverkar vårt lokala näringsliv och företagare vittnar redan om att det inverkar på deras verksamheter. Melleruds kommuns näringslivsenhet arbetar med att kartlägga hur vårt näringsliv påverkas av den rådande situationen. Vi vill snabbt få en bild av läget och behöver din hjälp att svara på några snabba frågor om hur ditt företag påverkas av Covid-19. Kartläggningen är viktig för att få en samlad bild av läget nu och framåt samt för att kunna stötta vårt lokala näringsliv.

Vi är mycket tacksamma om du tar dig tid att fylla i enkäten. Det kan hända att du som företagare kommer att få dubbletter av detta då vi försöker nå ut brett genom alla våra kanaler. Det är dock viktigt att du bara svarar en gång!

Vi önskar ditt svar senast 30 april 2020.

Om du söker mer information om de olika stödåtgärder som finns så hittar du en samlad information för företag här: Information och länkar för näringslivet

Tack för att du bidrar och hjälper oss med detta arbete!

Sidan uppdaterades 19 mars 2020