Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skyltar och affischer covid-19

För att underlätta för dig som driver företag inom besöksnäringen och handel har vi samlat informationsmaterial från branschorganisationer och ansvariga myndigheter.  Syftet med kampanjmaterialet är att skapa trygghet för både besökare, näringsidkare och anställda samt att underlätta för dig som näringsidkare. Du kan fritt ladda ner och använda materialet.  

Kampanjer 

Safe to visit 
Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen, har tagit fram en kampanj under namnet Safe to visit. Kampanjen har tagits fram ihop med Folkhälsomyndigheten och Hotell- och restaurangfacket och lanserades den 11 juni. 

Denna innehåller riktlinjer för restauranger, hotell och campingar. Det är inga nya riktlinjer utan kampanjen förtydligar och konkretiserar befintliga riktlinjer, genom till exempel konkreta råd och checklistor. Målet är att skapa trygghet för besökare, näringsidkare och för de anställda. Kampanjen består bland annat av tre broschyrer; en för restauranger, en för hotell och en för campingplatser. Du kan ladda hem materialet på Visitas webbplats: Visitas arbete under Coronakrisen och Safe to visit. 

Information från svenska myndigheter

Kompletterande information hittar du på http://www.msb.se/minska-covid-19-spridningen. Där hittar du även länkar till bland andra Naturvårdsverket som informerar om hur vi kan ta hand om varandra och minska trycket på naturen i sommar

Checklista och information från svenska myndigheter PDF   

Affischer  

Håll avstånd
Melleruds kommun har skapat en skylt med budskapet Håll avstånd. Med en enhetlig skyltning hjälps vi åt att påminna om vad som gäller! Du kan fritt använda materialet och även lägga dit din egen logotyp: 

Håll avstånd PDF

Tillsammans på avstånd
På temat "hålla avstånd" delar även Länsstyrelsen Gotland med sig av sitt kampanjmaterial för att skapa en trygg miljö för alla. Tonen är lättsam och kampanjen bygger på följsamhet och inte pekpinnar. Du kan fritt använda materialet och även lägga dit din egen logotyp: 

Affisch 1 
Affisch 2 
Affisch 3 
Affisch A3 
Illustration sociala medier 
Bordsryttare med stansmall 
Bordsryttare utan stansmall  

 Vi hoppas kampanjmaterialet kommer till nytta för er och era gäster! 

Kontakta oss

Jenni Hagman
Näringslivsutvecklare
0530 - 181 08
jenni.hagman@mellerud.se


Sidan uppdaterades 8 september 2021