Måndag |
|
Fiskbullar i dillsås med kokt potatis och gröna ärtor |
|
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker |
Dessert: |
Konserverade päron |
Tisdag |
|
Köttfärs i ugn med kokt potatis, brunsås, skivade morötter och lingonsylt |
|
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker |
Dessert: |
Fruktsoppa |
Onsdag |
|
Fläskköttgryta med lingonsmak med kokt potatis och broccoli |
|
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker |
Dessert: |
Blandad fruktkräm |
Torsdag |
|
Ärtsoppa med fläsk. Mjukt bröd med ostpålägg |
|
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker |
Dessert: |
Pannkakor med sylt |
Fredag |
|
Krämig kycklinggryta med basilika, pasta och bukettgrönsaker |
|
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker |
Dessert: |
Nyponsoppa |
Lördag |
|
Kassler med potatisgratäng och värdshusgrönsaker |
|
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker |
Dessert: |
Körsbärskräm |
Söndag |
|
Fiskgratäng med skaldjurssås, kokt potatis och sommarblandning |
|
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker |
Dessert: |
Bärcheesecake |