Vecka 4

Måndag
Ost- och skinksås med makaroner och broccoli
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa
Tisdag
Stekt kycklingfilé med örtsås, kokt potatis, lingonsylt och morotsmix
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Björnbärskräm
Onsdag
Fisksoppa. Mjukt bröd med pålägg
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Prinsessbakelse
Torsdag
Grillkorv med potatismos och och grönsaksmix
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Bärsoppa
Fredag
Köttbullar med brunsås, kokt potatis, lingonsylt och ärtor/morötter
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Tropisk kräm
Lördag
Fina festgrytan med kokt potatis och blomkål
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Morotskaka
Söndag
Stekt rödspätta med remouladsås, kokt potatis, citronklyfta och gröna ärtor
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse