Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

Personalklubben Råmeo

Personalklubben i Melleruds kommun bildades år 2004 och som tillsammans med medlemmarna ska skapa en bred verksamhet inom motion, kultur och gemenskap.

Arbetet ska ju inte bara bestå av jobb, utan även att lära känna sina arbetskamrater och kollegor inom företaget. Ett bra och roligt sätt är att göra olika aktiviteter ihop.

Personalklubbens mål är att sätta kommunens personal i rörelse och främja Vi-andan inom Melleruds kommun samt att få alla anställda att träffas över förvaltningsgränserna.

Avgift

Personalklubbens medlemsavgift bestämdes till 200 kr/år på årsmötet den 19 mars 2018.

Aktiviteter

En personalklubb kan vara så mycket. Viktigt att tänka på är att vi allesammans hjälps åt att komma med idéer, kanske tillsammans med en ledamot i styrelsen, starta upp olika förgreningar i personalklubben. Så välkomna in med förslag och idéer...

Kom ihåg att personalklubben blir vad vi gör den till!

Ansökan om medlemskap

För att få vara med i personalklubben krävs det att du är anställd i kommunen. Detta gäller både fast- och timanställda. Du kan fortfarande vara medlem även efter du har gått i pension, studerar eller är föräldraledig genom att sätta in medlemsavgiften via bankgiro.


Sidan uppdaterades 26 mars 2019