Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

Personalklubben Råmeo


OBSERVERA!
Nu är det SISTA CHANSEN att hämta ditt MEDLEMSKORT!

Rådahallen har meddelat att den 30 april var den sista dagen som du kan använda ditt gamla Råmeokort på Rådahallen.
Du behöver ditt nya medlemskort för att kunna förlänga ditt badkort på Rådahallen året ut och för att visa upp det när du utnyttjar olika erbjudanden på andra ställen.

Vi finns på Rådahallens cafeteria

Torsdag den 9 maj kl. 15:00-18:00

- Ni som redan har hämtat ut kortet kan bortse från detta –


Personalklubben i Melleruds kommun bildades år 2004 och som tillsammans med medlemmarna ska skapa en bred verksamhet inom motion, kultur och gemenskap.

Arbetet ska ju inte bara bestå av jobb, utan även att lära känna sina arbetskamrater och kollegor inom företaget. Ett bra och roligt sätt är att göra olika aktiviteter ihop.

Personalklubbens mål är att sätta kommunens personal i rörelse och främja Vi-andan inom Melleruds kommun samt att få alla anställda att träffas över förvaltningsgränserna.

Avgift

Personalklubbens medlemsavgift bestämdes till 200 kr/år på årsmötet den 13 mars 2019.

Aktiviteter

En personalklubb kan vara så mycket. Viktigt att tänka på är att vi allesammans hjälps åt att komma med idéer, kanske tillsammans med en ledamot i styrelsen, starta upp olika förgreningar i personalklubben. Så välkomna in med förslag och idéer...

Kom ihåg att personalklubben blir vad vi gör den till!

Ansökan om medlemskap

För att få vara med i personalklubben krävs det att du är anställd i kommunen. Detta gäller både fast- och timanställda. Du kan fortfarande vara medlem även efter du har gått i pension, studerar eller är föräldraledig genom att sätta in medlemsavgiften via bankgiro.


Sidan uppdaterades 2 maj 2019