Aktuellt

Nyheter

Med nystartsjobb får du som varit borta från arbetslivet en längre tid en chans att komma tillbaka igen. Den som anställer dig får samtidigt ett bidrag till din lön. Nystartsjobb kan vara antingen en tillsvidareanställning eller en tidsbegränsad anställning på hel- eller deltid. Gå in på följande länk för att se ifall du har möjlighet till Nystartsjobb, arbetsformedlingen.se.

Publicerad 27 mars 2023

På följande länk, Lediga jobb inom besöksnäringen i Västsverige, hittar du lediga sommarjobb/säsongsjobb 2023.

Publicerad 7 mars 2023

Arbetsförmedlingen kommer tillsammans med Nercia att starta upp solcellsmontörsutbildning. Mer information om utbildningen hittar du här. Är du intresserad av denna utbildning boka in dig på ett studiebesök;
När? Varje måndag fr.o.m. 23 januari kl. 15:00
Hur? Du anmäler dig till studiebesök genom att maila kent.edvartsen@nercia.se dina kontaktuppgifter
Var? Besöksadressen är, NERCIA, Flygfältsvägen 9, Trollhättan

Publicerad 27 januari 2023

I sitt arbetssökande är det bra att ändra sina ansökningshandlingar med jämna mellanrum. Besök gärna Arbetsförmedlingens länk och ta del av tips om hur du kan förbättra ditt CV och öka dina chanser till ett jobb.  

Publicerad 1 september 2022

“Kristna gruppen” träffas varje måndag kl. 18:00 i Kyrkans Hus på Kapellgatan 6 i Mellerud. De fikar, tränar på att prata svenska och skapar en gemenskap för dem med kristen tro. Ansvarig ledare är Janet Soro, tel. 073-717 71 62. Varmt välkommen hälsar “Kristna gruppen”. 

Publicerad 1 juni 2022

www.Jobted.se hittar du lediga jobb från alla karriärsajter i Sverige. Här kan du även se lönedata, trender och statistik för de populäraste jobben i Sverige.

Publicerad 22 april 2022

Körkortslån kan du söka för att kunna ta B-körkort och öka chanserna att få ett jobb. Lånet är till för dig som är arbetslös och uppfyller vissa villkor. Även du som är 19-20 år och har en gymnasieexamen kan söka lånet. Här hittar du mer information om belopp, villkor och hur du ansöker.

Publicerad 31 mars 2022

Är du intresserad av att starta eget företag eller utveckla din befintliga verksamhet? Då kan du besöka Support Group för rådgivning på följande tider och platser;
Trollhättan och Vänersborg: måndagar 13:00-16:00, Nohangatan 18 A, Trollhättan
Uddevalla: onsdagar 13:00-16:00, Jobb café Dalaberg center 
Göteborg: onsdagar 13:00-16:00, Yesbox, Gamlestadsvägen 4 

För mer information kontakta Ziyad Tarek, projektledare tel. 073-083 09 83 www.supportgroup.se.

Publicerad 14 september 2021

Kompis Sverige är en ideel förening som skapar möten mellan nya och etablerade svenskar. Deras vision är ett samhälle där alla deltar på lika villkor och känner tillit till varandra. Genom verksamheten Kompis får människor möjlighet att utöka sitt sociala nätverk och en möjlighet för nya svenskar att få funktionell språkträning i vardagen. Är du intresserad av att läsa mer om föreningen eller att att själv bli medlem, läs mer här.

Publicerad 12 juli 2021

Är du intresserad av att arbeta inom vården? Nu kan du anmäla dig till en 4-dagars online-kurs via Arbetsförmedlingen. Här får du lära dig grunderna för att arbeta inom vården. Ansök via länken,  webbutbildning vården.

Publicerad 11 mars 2021
Sidan uppdaterades 4 maj 2023