E-sportturnering

Melleruds kommun är med i ett projekt för ungdomar, VI-projektet. Under våren kommer de att anordna en E-sportturnering. Denna startar i mars med utbildning, under april/maj kommer deltävlingar att hållas och i juni sker slutspelet. Är du mellan 15 – 24 år och vill vara med? Fyll då i denna blankett, anmälan, och maila till johanna.topp@mellerud.se.

Publicerad 11 februari 2021

Spåret

Spåret är en lågtröskelverksamhet för dig som är mellan 16 - 30 år. Vi har öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 9:00 - 12:00. På Spåret kan du bolla idéer och tankar om framtiden, äta frukost, träna på gym, spela biljard, söka jobb eller få läxhjälp. Vi stöttar Dig med det som just Du behöver.

Varmt välkommen! Du hittar oss på Järnvägsgatan 5.

Glada ungdomar

Publicerad 30 januari 2020

ALL-IN

ALL-IN är ett projekt som bedrivs i Melleruds kommun med finansiering från Europeiska socialfonden. Projektet vänder sig till utrikesfödda, främst kvinnor, som står långt från arbetsmarknaden och som är i behov av stöd för att komma vidare mot självförsörjning.

Inom ALL-IN äger varje deltagare sin egen plan. Insatser inom ALL-IN

• Du och ditt liv - Språkutbildning
  • Hälsoskolan - Hälsofrämjande och motivationshöjande aktivitet
  • Vägen vidare - Arbets- och studieförberedande insats

logga ALL IN

Önskar du mer information om detta projekt, kontakta Sofia Larsson 0530-182 10.

Publicerad 27 december 2019

Sidan uppdaterades 20 mars 2020