Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skyltar och affischer covid-19

Servering

För att underlätta för dig som driver företag inom besöksnäringen och handel har vi samlat informationsmaterial från branschorganisationer och ansvariga myndigheter.  Syftet med kampanjmaterialet är att skapa trygghet för både besökare, näringsidkare och anställda samt att underlätta för dig som näringsidkare. Du kan fritt ladda ner och använda materialet.  

Kampanjer 

Safe to visit 
Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen, har tagit fram en kampanj under namnet Safe to visit. Kampanjen har tagits fram ihop med Folkhälsomyndigheten och Hotell- och restaurangfacket och lanserades den 11 juni. 

Denna innehåller riktlinjer för restauranger, hotell och campingar. Det är inga nya riktlinjer utan kampanjen förtydligar och konkretiserar befintliga riktlinjer, genom till exempel konkreta råd och checklistor. Målet är att skapa trygghet för besökare, näringsidkare och för de anställda. Kampanjen består bland annat av tre broschyrer; en för restauranger, en för hotell och en för campingplatser. Du kan ladda hem materialet på Visitas webbplats: Visitas arbete under Coronakrisen och Safe to visit. 

Information från svenska myndigheter

Kompletterande information hittar du på http://www.msb.se/minska-covid-19-spridningen. Där hittar du även länkar till bland andra Naturvårdsverket som informerar om hur vi kan ta hand om varandra och minska trycket på naturen i sommar.

PDF-dokument Checklista och information från svenska myndigheter

Affischer  

Håll avstånd
Melleruds kommun har skapat en skylt med budskapet ”Håll avstånd”. Med en enhetlig skyltning hjälps vi åt att påminna om vad som gäller! Du kan fritt använda materialet och även lägga dit din egen logotyp: 

PDF-dokument Håll avstånd

Tillsammans på avstånd
På temat "hålla avstånd" delar även Länsstyrelsen Gotland med sig av sitt kampanjmaterial för att skapa en trygg miljö för alla. Tonen är lättsam och kampanjen bygger på följsamhet och inte pekpinnar. Du kan fritt använda materialet och även lägga dit din egen logotyp: 

Bild Affisch 1

Bild Affisch 2

Bild Affisch 3

PDF-dokument Affisch A3

Bild Illustration sociala medier

PDF-dokument Bordsryttare med stansmall

PDF-dokument Bordsryttare utan stansmall

Vi hoppas kampanjmaterialet kommer till nytta för er och era gäster! 

Kontakt

Jenni Hagman
Näringslivsutvecklare
E-post: jenni.hagman@mellerud.se
Telefon: 0530 - 181 08

Sidan uppdaterades 28 september 2021